Om SKS

Velkommen til SKS 

I Dansk Selskab for Kommunikation i Sundhedsvæsenet (SKS) arbejder vi i et tværfagligt fællesskab med at fremme professionel og patientvenlig kommunikation i det danske sundhedsvæsen. 

SKS byder alle velkomne, som har interesse i professionel kommunikation med patienter og pårørende. Vi tilbyder:  

  • Formidling af forskningsresultater 
  • Arrangementer, herunder webinarer, konferencer og kurser 
  • Undervisning  
  • Tværfaglige netværk 

Bestyrelsen

Dorte Jeppesen - formand

Dorte er uddannet cand.phil. i nordisk filologi og har en masteruddannelse i sundhedspædagogik og sundhedsfremme fra AAU. Hun har flere lederuddannelser samt mange års erfaring med at arbejde i politisk styrede organisationer.

Maiken Wolderslund - næstformand

Sygehus Lillebælt / Syddansk Universitet
Maiken har en sygeplejefaglig baggrund (2005), en kandidatuddannelse i sundhedsvidenskab (2009) og en ph.d. indenfor sundhedskommunikation (2016). Hun har siden 2017 været ansat som post.doc ved Enhed for Sundhedstjenesteforskning, Sygehus Lillebælt og Institut for Regional Sundhedsforskning, Syddansk Universitet.

Issa F. Issa - kasserer

Læge, Hjertemedicinsk Afdeling, Sygehus Lillebælt
Issa blev uddannet som læge fra Syddansk Universitet i januar 2013. Efter den kliniske basisuddannelse gennemførte han en introduktionsstilling i kardiologi på Odense Universitetshospital og gik siden i gang med et ph.d.-forløb. Aktuelt er han i gang med speciallægeuddannelsen i kardiologi i et Vejle-Odense forløb.

Rikke Ellekilde

Specialkonsulent, Koncern Kommunikation, Region Midtjylland

Rikke er specialkonsulent i Koncern Kommunikation i Region Midtjylland, hvor hun arbejder med patientkommunikation. Hun er cand.mag. og ph.d. i fransk og italiensk og har efteruddannelse inden for voksenpædagogik, projektledelse og strategisk kommunikation.

Anette Nissen Sørensen

Oversygeplejerske, Hjertemedicinsk Afdeling, Sygehus Lillebælt
Anette har en sygeplejefaglig baggrund (1991) og har været sygeplejefaglig leder i over 20 år. Hun har siden 2017 været oversygeplejerske på Hjertemedicinsk Afdeling, Sygehus Lillebælt. Anette har en diplom i Ledelse fra 2013 og en Master i Offentlig Ledelse fra 2019.

Lone Holm

Politisk konsulent, kræftens bekæmpelse

Lone er uddannet som kandidat i kommunikation fra RUC (1995) og er ansat som politisk konsulent i Kræftens Bekæmpelse. Hun har tidligere været ansat i Lægeforeningen (1995-2006), Region Hovedstadens Center for sundhed (2010-2017) og Steno Diabetes Center Copenhagen (2017-2021).

Marianne Lau

Seniorforsker, Region Hovedstadens Psykiatri
Marianne er speciallæge i psykiatri og tidligere overlæge i Region Hovedstadens Psykiatri. Hun var frem til januar 2017 leder af Forskningsenhed og Kompetencecenter for Psykoterapi, Psykoterapeutisk Center Stolpegård og efterfølgende tilknyttet samme sted som seniorforsker.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.